Hoogst persoonlijke aandacht voor de uitvaart Apeldoorn en omgeving

Goed afscheid nemen voor alle betrokkenen is de basis voor een waardevolle uitvaart

uitvaart Apeldoorn, Christien Heinsius organiseert de uitvaart die bij jou past.

De uitvaart die bij jóu past

Een uitvaart moet kloppen. Tot in elk detail. Ik – Christien Heinsius – ben er om de uitvaart te verzorgen die klopt, aan alle kanten. En je te helpen bij alles wat erop je afkomt in deze periode. Met overzicht, helderheid en lichtheid bij de keuzes die er komen.

Je kan mij 24 uur per dag bellen als een naaste is overleden. Maar óók in de periode ervoor kan ik al veel betekenen. Samen overleggen we op een rustige en informele manier wat een goed afscheid voor ieder van jullie betekent. Nu en op een later tijdstip. Het geeft rust voor iedereen om tijdig te weten op welke wijze de uitvaartwensen uitvoerbaar zijn.

uitvaart Apeldoorn, uitvaart Beekbergen, uitvaart Ugchelen, uitvaart Vaassen uitvaart Epe, | uitvaart Deventer | uitvaart Zutphen en omliggende regio

uitvaart Apeldoorn, Christien Heinsius, Zielskracht

“Voor een verre reis zoek je iemand die je helpt met goede ideeën voor excursies en die de reis voor je kan organiseren. Dat geeft helderheid, overzicht en structuur.
Als je weet dat je gaat overlijden geeft het duidelijkheid en rust om te weten wie het afscheid en de uitvaart gaat begeleiden.”

Voorzie je een uitvaart Apeldoorn of omgeving? Neem de tijd voor een persoonlijke invulling

Veel mensen zoeken een uitvaartverzorger nádat een dierbare is overleden om de uitvaart te regelen. Onder tijdsdruk en emoties wordt snel gekozen. Maar wie komt er dan? En klopt dat voor jullie? Neem de tijd en maak de keuze eerder.

Wensen voor je begrafenis of crematie

Wat ook veel gebeurt is, dat áls er nagedacht is over de uitvaart, er wensen zijn vastgelegd. Die uitvaartwensen gaan dan over de keuze om te begraven of cremeren. En ook waar zal dat plaatsvinden, of er rouwkaarten zullen worden gemaakt, welke uitvaartmuziek van belang is, of er sprekers zullen zijn voor het afscheid en wellicht of er gelegenheid gegeven wordt voor rouwbezoek. Het is fijn om die wensen alvast te delen met een begrafenisondernemer. Dan is er alle tijd om te bekijken hoe die wensen tot z’n recht komen bij de uitvaart. Ook wordt er vaak een bedrag gereserveerd voor de uitvaartkosten. Dat is slim, want niet iedereen sluit tegenwoordig een uitvaartverzekering af, of heeft die wel maar is het niet helder hoe deze gebruikt kan worden.

Welke uitvaartondernemer kies je?

Omdat er zoveel uitvaartondernemers zijn, ook in Apeldoorn en omgeving, is het best een puzzel om een passende uitvaartverzorger uit te zoeken. Helemaal als je het gevoel hebt weinig tijd te hebben. Vaak zie je dat om een keuze te kunnen maken, er gevraagd wordt naar de uitvaartkosten bij verschillende begrafenisondernemers. Daarmee creëer je inzicht in de kosten, maar heb je geen idee op welke wijze de uitvaart verzorgd en begeleidt gaat worden. En wat ons betreft is dát nou juist het belangrijkste bij een goede uitvaartbegeleiding.

Veel gestelde vragen over de uitvaart

Als ik je bel, stoor ik dan niet?

Ik heb graag dat je belt, want dat betekent dat ik er voor jou kan zijn op die momenten dat jij met een vraag zit. Als je mij op dat moment niet kan bereiken, dan bel ik je binnen 1 uur terug.

Ik heb een uitvaartverzekering, maar weet niet goed wat deze inhoud. Weet jij dat?

Zeker weet ik dat, ik kijk het graag voor je na zodat je precies weet hoe je er gebruik van kan maken op die wijze die bij jou past. Als uitvaartondernemer kan je mij met jouw uitvaartverzekering ook vragen de uitvaart te verzorgen.

Zijn er kosten als ik je voor een kennismakingsgesprek vraag te komen?

Nee, geen kosten en geen verplichtingen. Ik kom vrijblijvend kennismaken.

Ik weet dat jij ook mensen begeleidt in de laatste levensfase, kan ik je daarvoor ook vragen?

Zeker kan je mij daar ook voor vragen. Deze aandacht en zorg valt ook onder Zielskracht Begeleiding.

Ik heb interesse in natuur begraven, maar weet niet waar ik het kan vinden, help je mij om alvast een graf uit te zoeken?

Zeker help ik je daarbij, ik ben thuis in ecologische kisten, natuur begraven, as bestemming in de natuur en duurzame uitvaarten.

Is het normaal dat jij aandacht besteed aan alle betrokkenen rondom een afscheid?

Ja, voor mij wel. Zo bouw ik aan een waardevol afscheid voor iedereen.

Ik onderzoek de mogelijkheid om te versterven. Deze keuze wil ik weloverwogen maken. Kan jij mij hiermee helpen?

Ja daar kan ik je mee helpen. Mijn expertise ligt ook op dit gebied. We bekijken van alle kanten je wens en betrekken hierbij het netwerk van zorg en eventuele familieleden.

uitvaart Apeldoorn, met Christien Heinsius, Zielskracht.

Kennismaken hoogst persoonlijk

Word je begrepen. Is er die klik? Natuurlijk zijn uitvaartkosten belangrijk en die maak ik ook inzichtelijk. Maar passen wij bij elkaar? Daar gaat het om in deze laatste levensfase. Bel mij gerust om kennis te maken. Dan zijn we er snel genoeg achter of ik iets voor je kan betekenen. Bellen is het snelst (06-42 569 569), maar mailen mag uiteraard ook.

uitvaart Apeldoorn

Ik kan zoveel meer betekenen als je mij in alle rust uitnodigt om kennis te komen maken. Alles op z’n tijd.

Christien Heinsius – uitvaartondernemer in Apeldoorn en omgeving