Over mij

Ik laat vaste protocollen los. Elke uitvaartbegeleiding start met een schone bladzijde, zodat er ruimte is voor maximale eigen inbreng.

Over mij

Ik ga voor echte aandacht en duurzaamheid, want daar zit alles in wat er toe doet. 

Ik ben Christien Heinsius, en mijn band met Apeldoorn is diep geworteld. Geboren en getogen in de wijk Berg en Bos, voel ik me één met de natuur van de Veluwe. In 2014 startte ik Zielskracht met één doel: mensen ondersteunen in hun laatste levensfase en een afscheid mogelijk maken dat echt bij hen past.

Mijn aanpak is eenvoudig, doeltreffend en diepgaand: ik breng authentieke aandacht en duurzaamheid in de kern van wat ik doe. Ik geloof dat echt luisteren naar behoeften en respect voor persoonlijke wensen de kern vormen van betekenisvolle begeleiding.

Mijn werk draait om verbinding en persoonlijke betekenis. Of het nu gaat om een diepgaand gesprek tijdens een rustige wandeling, het coördineren van zorg, of het regelen van een intiem familiediner – mijn doel is om te begrijpen wat er werkelijk toe doet.

In de uitdagende tijden van levenseinde bied ik respectvolle begeleiding en de vrijheid om keuzes te maken die passen bij jullie behoeften. Gesprekken over leven, afscheid, euthanasie en uitvaart zijn vaak moeilijk, maar ik sta voor openheid en eerlijkheid, wat helend kan zijn voor alle betrokkenen.

Mijn partner Peter Claessens is nauw betrokken als gastheer. Daarnaast kookt hij regelmatig voor families.

Het beste resultaat door samenwerking met partners

Omdat elke Laatste Levensfase Begeleiding anders is, werk ik samen met mijn levenspartner en andere dienstverleners die hoogwaardige kwaliteit leveren. Afhankelijk wat passend is voor de uitvaart vraag ik hun ondersteuning in bijvoorbeeld rouwvervoer, lichamelijke verzorging van de overledene en rouwdrukwerk. Ook werk ik regelmatig met begeleiders voor een ritueel of vanuit het geloof, specialisten in rouwverwerking en de zakelijke afronding van de nalatenschap. Dankzij mijn samenwerkingspartners kan ik flexibel inspelen op de behoeftes van nabestaanden, terwijl ik je aanspreekpunt blijf.

Kan ik je helpen: nu of in de toekomst?

Bel gerust om kennis te maken. Dan zijn we er snel genoeg achter of ik iets voor je kan betekenen. Bellen is het snelst (06-42569569), maar mailen kan uiteraard ook.