Aanbod in laatste levensfase begeleiding

Heb je vragen of zorgen over jouw laatste levensfase? Wil je hulp bij het bespreken van jouw wensen met familie? Wat ik je kan bieden is mijn aandacht in de volgende vormen:

Ontdek mijn uitgebreide aanbod voor Laatste Levensfase Begeleiding, Palliatieve zorg en Terminale Zorg. Allereerst, bied ik een scala aan verschillende vormen van ondersteuning om je te begeleiden tijdens deze bijzondere fase.

Bovendien omvat mijn aanbod inspirerende wandelingen en diepgaande gesprekken, waarmee ik naast je sta om je bij te staan in deze belangrijke periode. Als klap op de vuurpijl kun je profiteren van mijn expertise op het gebied van uitvaartverzorging.

Morgen zie jij met vertrouwen je toekomst tegemoet met laatste levensfase begeleiding

Laten we een kennismakingsgesprek plannen op een locatie die jou het beste uitkomt, of dit nu bij jou thuis is of wellicht bij mij. Tijdens deze ontmoeting bespreken we uitgebreid jouw behoeften en verkennen we samen de mogelijkheden.

Op basis van dit gesprek stel ik een gedetailleerde offerte op, zodat we helderheid krijgen over wat ik specifiek voor jou kan betekenen. Hierdoor kun je met vertrouwen vooruitkijken naar de toekomst.

Nodig mij uit om kennis te maken.

Laten we samen jouw levenspad bewandelen

Tijdens deze unieke levensloopwandeling wandelen we door de route van je leven, vanaf je geboorte tot het heden, met een blik op de toekomst. Jouw levensloopwandeling vindt plaats in een prachtig gebied op de Veluwe.

Tijdens deze wandeling deel je wat voor jou belangrijk was in jouw ontwikkeling. Onderweg bespreken we je ervaringen en gevoelens. Vanaf je huidige punt in het leven, werpen we een blik op wat de toekomst mogelijk brengt. Dit helpt je om helder te krijgen wat werkelijk van waarde is.

Nodig mij uit om naast je te lopen en te ontdekken wat er te ontdekken is.

Delen wat ertoe doet

In aanvulling op je eigen wensen maken we gebruik van door mij ontwikkelde inspiratiekaartjes. Deze kaartjes, met inspirerende vragen, zijn bedoeld om elkaar te laten delen wat belangrijk is in het leven en wat jouw perspectief is. Ze richten zich op de kernwaarden van je leven en op het grote afscheid. Daardoor kijken we kijken verder dan alleen de uitvaart; we bespreken ook de wijze waarop jij afscheid van het leven kunt nemen. Het nadenken over en delen van deze aspecten is niet alleen inspirerend, maar leidt ook vaak tot waardevolle inzichten.

Nodig mij uit, ik kan jullie bij mij thuis ontvangen of op een locatie elders

Christien Heinsius begeleid mensen in hun laatste levensfase en als uitvaartondernemer. Werkzaam in Apeldoorn, Zutphen, Deventer maar ook landelijk.

Kortom: Kan ik nu of later iets voor je betekenen?