Categorieën
dagboek voor jou

De verdieping bereiken is de brug slaan

De verdieping bereiken is de brug slaan

Om nog beter verbinding te kunnen maken op zielsniveau heb ik de afgelopen 4 dagen de training ‘The Fundamentals of Quantum Hypnosis’ gedaan. Gegeven door Roy Martina en Milan Somers. Wat een openbaring nu ik weet hoe de toegang werkt. Deze is relatief eenvoudig toe te passen, uiteraard met de nodige ‘vlieguren’ die ik ga maken. Deze training staat niet op zich, er volgen nog 3 blokken dit jaar. Ik verheug mij er nu al op. 

Voor nu is het oefenen, oefenen en oefenen. En het voelt goed. Zo heerlijk om zonder het gevoel te hebben hard te werken, de mooie resultaten moeiteloos binnen te laten komen.

Ik heb mijn toverstaf weer terug die ik achterliet bij mijn geboorte. En die vleugels komen goed van pas voor alle te maken tijdreizen.

Ben je benieuwd? Vraag gerust.