Contact opnemen met Christien op 06- 42 56 95 69

Rust en aandacht voor het overlijden

Ik begrijp dat het misschien moeilijk kan zijn om me te bellen voor het overlijden. Maar laat me je geruststellen, dit is iets wat steeds vaker gebeurt. Mijn ervaring leert dat er veel meer rust en overzicht is wanneer ik al een vertrouwd persoon voor jullie ben. Bovendien kan ik meekijken en begrijpen wat op dit moment belangrijk voor je is.

We kunnen elkaar leren kennen zonder de druk die na het overlijden ontstaat. Samen kunnen we praten, eventueel met de persoon die gaat overlijden, over het naderende afscheid en de wensen voor de uitvaart.

Wat te doen bij overlijden?

In de emotionele tijd na het overlijden moeten er veel zaken geregeld worden. Emoties kunnen alle kanten opgaan en het kan lastig zijn om helder te blijven denken. Maar weet dat je er niet alleen voor staat.

Bel me op elke moment, dag of nacht: 06-42569569.
Ik sta klaar om je te helpen

Christien Heinsius begeleidt je in jouw laatste levensfase en als uitvaartondernemer. Werkzaam in Apeldoorn, Zutphen, Deventer maar ook landelijk.

“Ik luister naar jou: Ontdek wat ik voor je kan betekenen”

Bel me op 06-42569569. Of stuur een e-mail met je wensen of vraag naar info@zielskracht.nl.