Contact opnemen met Christien

Rust en aandacht vóór overlijden

Ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt een mij te bellen voor het overlijden. Daarin wil ik je geruststellen, want dit gebeurt steeds vaker. Mijn ervaring is dat er veel meer rust en overzicht is, als ik al een vertrouwd persoon ben voor jullie. Ook kan ik meekijken wat er nu belangrijk voor je is.

We kunnen kennismaken zonder de hoge tijdsdruk die na het overlijden speelt. Samen praten we, als het mogelijk is met de stervende, over het naderende afscheid en uitvaartwensen.

Wat te doen bij overlijden?

In de verdrietige tijd na het overlijden zal er veel geregeld moeten worden. Emoties kunnen alle kanten opvliegen en misschien is het lastig je hoofd erbij te houden. Maar je staat er niet alleen voor. 

Bel me dag of nacht: 06-42569569.
Ik kom je helpen.

Christien Heinsius begeleidt je in jouw laatste levensfase en als uitvaartondernemer. Werkzaam in Apeldoorn, Zutphen, Deventer maar ook landelijk.

Ik luister naar wat jij mij verteld en wat ik voor je kan betekenen.

Bel me op 06-42569569. Of stuur een e-mail met je wensen of vraag naar info@zielskracht.nl.