Contact opnemen met Christien

Wat te doen bij overlijden?

In de verdrietige tijd na het overlijden zal er veel geregeld moeten worden. Emoties kunnen alle kanten opvliegen en misschien is het lastig je hoofd erbij te houden. Maar je staat er niet alleen voor. 

Bel me dag of nacht: 06-42569569.
Ik kom je helpen.

Ondersteuning vóór overlijden

Ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt een uitvaartondernemer al te bellen voor het overlijden. Daarin wil ik je geruststellen, want dit gebeurt steeds vaker. Ik vind het heel normaal en ervaar de voordelen. 

We kunnen kennismaken zonder de hoge tijdsdruk die na het overlijden speelt. Samen praten we, als het mogelijk is met de stervende, over het naderende afscheid en uitvaartwensen.

Christien Heinsius begeleidt je in jouw laatste levensfase en als uitvaartondernemer. Werkzaam in Apeldoorn, Zutphen, Deventer maar ook landelijk.

Nodig mij uit, dan onderzoeken we wat ik voor je kan betekenen.

Bel me op 06-42569569. Of stuur een e-mail met je wensen of vraag naar info@zielskracht.nl.