Rust en de juiste aandacht voor als je niet meer zo lang te leven hebt

Als het einde nadert is Zielskracht dichtbij

Dit kun je verwachten

Levensbegeleiding. Morgen zie je met vertrouwen je laatste levensfase tegemoet. Daar gaan we voor.

We kennen veel overgangsmomenten in ons leven, de overgang naar sterven is de laatste. Zielskracht Laatste Levensfase Begeleiding zorgt voor rust en ondersteuning onderweg, vanuit zorg, aandacht en betrokkenheid in deze laatste levensfase. Ik noem het geen Stervensbegeleiding maar Levensbegeleiding. Van mens tot mens.

Eigen regie. Met een vooruitziende blik, een adequate en doortastende houding, ondersteunend bij -of in- het behouden van de eigen regie rondom de zorg. Doen wat gedaan kán worden en ook doen wat wenselijk is. En bovenal het overzicht bewaken. Allemaal om jouw welzijn te bevorderen. Zo kan jij zelf in je eigen kracht blijven.

Van oud naar nieuw. Uitgangspunt is de individuele mens; de persoon die onderweg is van de oude naar de nieuwe situatie. Ik draag bij aan een veilig fundament voor iedereen door aandacht te geven aan alle direct en indirect betrokkenen zoals familie en zorgverleners. Hierdoor ontstaat er een afstemming, samenhang en evenwicht, dat voor iedereen goed is.

Rust en vertrouwen. Ik bied inclusieve aandacht. Grond onder je voeten, ook voor de mensen om je heen, zodat zij in de nieuwe werkelijkheid met vertrouwen verder kunnen.

Wil je met dit vertrouwen samen het pad bewandelen naar het levenseinde? Nodig mij uit en dan onderzoeken wij wat we voor je kunnen betekenen.

  • Christien leert mensen kennen vlak voor hun eigen uitvaart

    UGCHELEN – Het is bijzonder om in gesprek te gaan met mensen van wie je weet dat ze gaan overlijden. Voor uitvaartverzorger Christien Heinsius, werkzaam in de regio Apeldoorn en de Veluwe, is het dagelijkse kost. Maar ze blijft het bijzonder vinden.

“Hij schreef altijd over wat hij zag. Nu sta ik naast hem, zonder woorden. Misschien omdat die nog geen vorm kunnen vinden. Behalve dan: ik mis je. Nu al.”

Wie begeleid ik ?

Mensen die weten dat ze niet meer zo lang te leven hebben, zijn op zoek naar handvaten om het leven los te kunnen laten. Ondanks dat er familie nauw betrokken is, leert de ervaring dat het in gesprek gaan met een ander heel verhelderend en vervullend is. Er ontstaan vragen als:

  • Waar vind ik de juiste zorg voor mij, ook als ik thuis wil blijven?
  • Wil ik nog wel medisch behandeld worden? En zo ja, op welke wijze?
  • Hoe kan ik mijn kinderen goed achterlaten?
  • Kan ik het leven loslaten?
  • Hoe kan mijn partner verder zonder mij?
  • Heb ik wel goed geleefd?

Omdat elke (zorg)begeleiding anders is, werk ik samen met mijn levenspartner en andere dienstverleners die hoogwaardige en duurzame kwaliteit leveren.

Wil je met mij hierover van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact met me op.

Ik laat vaste protocollen los

Zo lees en kijk ik tussen de regels door naar wat echt belangrijk is. Elke begeleiding begint met een schone bladzijde. Zo is er ruimte voor ieders eigenheid.

Christien Heinsius begeleidt mensen in hun laatste levensfase en als uitvaartondernemer. Werkzaam in Apeldoorn, Zutphen, Deventer maar ook landelijk.

Wil jij mijn aandacht: nu of in de toekomst?

Bel gerust om kennis te maken. Dan zijn we er snel genoeg achter of ik iets voor je kan betekenen. Bellen is het snelst (06-42569569), maar mailen mag uiteraard ook.