Aanbod

Heb je vragen of zorgen over jouw laatste levensfase? Wil je hulp bij het bespreken van jouw wensen met familie? Wat ik je kan bieden is mijn aandacht in de volgende vormen:

Morgen zie je met vertrouwen je toekomst tegemoet.

Vrijblijvend kennismaken, dat gaat er aan vooraf. We spreken een geschikt moment af bij jou thuis, of wellicht liever bij mij thuis. Wat jou het beste uitkomt. We bespreken waar je behoefte aan hebt en wat je graag wil bereiken. Op basis van deze kennismaking, maak ik een gedetailleerde offerte. Zo krijgen we zicht op wat ik voor jou kan betekenen. En kan je met een gerust hart vooruit kijken.

Je leven lopen

Al wandelend lopen we de route van je geboorte tot aan het nu. Met een vooruitziende blik op je toekomst. Je levensloopwandeling. We kiezen daarvoor samen een fijn gebied op de Veluwe. Je vertelt mij wat belangrijk voor je was in jouw ontwikkeling. Onderweg vraag ik je naar je ervaringen en je gevoelens, tijdens jouw levensloop. Vanaf het punt waar je nu staat in je leven, kijken we vooruit. Naar verwachtingen voor de komende tijd. Zo krijg je zicht op wat er voor jou echt toe doet.

Nodig mij uit om naast je te lopen en te ontdekken wat er te ont-dekken is.

Delen wat ertoe doet

We gebruiken de door mij ontwikkelde inspiratievragen kaartjes. Ze zijn bedoeld om elkaar deelgenoot te maken van wat je belangrijk vindt in het leven en wat je zienswijze is. De vragen zijn gericht op de waarden van je leven en op het grote afscheid. Daarover nadenken en dit delen werkt inspirerend. En er wordt vaak veel gelachen. Ook belangrijk.

Nodig mij uit, ik kan jullie bij mij thuis uitnodigen of op een locatie elders.

Christien Heinsius begeleid mensen in hun laatste levensfase en als uitvaartondernemer. Werkzaam in Apeldoorn, Zutphen, Deventer maar ook landelijk.

Kan ik je helpen: nu of in de toekomst?