Aanbod

Heb je vragen of zorgen over jouw laatste levensfase? Wil je hulp bij het bespreken van jouw wensen met familie? Wat ik je kan bieden is mijn aandacht in de volgende vormen:

Een vrijblijvende kennismaking

We spreken een geschikt moment af bij jou thuis, of wellicht liever bij mij thuis. Wat jou het beste uitkomt. Laat maar weten. Ik ben flexibel in locatie en tijd. We bespreken waar je behoefte aan hebt en wat je graag wil bereiken. Zo ontdekken we wat ik voor jou kan betekenen.

Levensloopwandeling 1 op 1

Al wandelend lopen we de route van je geboorte tot aan het nu: een levensloopwandeling. We kiezen daarvoor samen een fijn gebied op de Veluwe. Je vertelt mij wat belangrijk voor je was in jouw ontwikkeling. Onderweg vraag ik je naar je ervaringen en je gevoelens, tijdens jouw levensloop. Vanaf het punt waar je nu staat in je leven, kijken we vooruit. Naar verwachtingen voor de komende tijd. Zo krijg je zicht op wat er voor jou echt toe doet.

Nodig mij uit om naast je te lopen en te ontdekken wat er te ont-dekken is.

Inspiratiekaarten gesprek met 4 tot 8 personen

Deze inspiratiekaarten met vragen zijn door mij ontwikkeld. Ze zijn bedoeld om elkaar deelgenoot te maken van wat je belangrijk vindt in het leven en wat je zienswijze is. De vragen zijn gericht op de waarden van je leven en op het grote afscheid. Daarover nadenken en dit delen werkt inspirerend. En er wordt vaak veel gelachen. Ook belangrijk.

Nodig mij uit, ik kan jullie bij mij thuis uitnodigen of op een locatie elders.

Christien Heinsius begeleid mensen in hun laatste levensfase en als uitvaartondernemer. Werkzaam in Apeldoorn, Zutphen, Deventer maar ook landelijk.

Kan ik je helpen: nu of in de toekomst?

Bel gerust om kennis te maken. Dan zijn we er snel genoeg achter wat ik voor je kan betekenen. Bellen op (06-42569569) maar mailen kan uiteraard ook.